Hommanäsin kartanon kotisivut | Hommanäsin kartano
Hommanäsin kartano tarjoaa ainutlaatuiset puitteet tilaisuuksille. Sijaitsemme Porvoon saaristossa, vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.
kokoukset, loma-asunnot, juhlat, saunatilat, kesäkahvila
5
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kartano child-child-ver-1.7.1503565699,kartano-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
hommanas
hommanas
hommanas

Hommanäsin kartano tarjoaa ainutlaatuiset puitteet tilaisuuksille

 

Hommanäsin kartano sijaitsee Porvoon saaristossa, vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Jo neljännessä polvessa toimiva sukutilamme huokuu historiaa 1700-luvulta, tarjoten ainutlaatuisia kokemuksia ja tunnelmaa asiakkaillemme. Kartanolla tarjoamme kokous-, juhla- sekä majoituspalveluita kauniissa, perinteisessä maalaismiljöössä, merenlahden tuntumassa. Haluamme tarjota asiakkaillemme rauhaa sekä viihtyisän kokemuksen, jonka vuoksi palvelemme vain yhtä asiakasryhmää kerrallaan, sen koosta riippumatta. Kesäisin pihapiirin vanhasta aittakahvilasta Café Löfvingistä, saavat maukkaita herkkuja ja tuoretta kahvia niin veneilevät kuin autoilevatkin vieraat. Tervetuloa!

Kurkista kartanoon