Hommanäsin kartanon kotisivut | Juhlat
161
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-161,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kartano child-child-ver-1.7.1503565699,kartano-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Juhlat


 

  • Vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä
  • Perhejuhlat, yritysjuhlat, muistojuhlat
  • Historiallinen miljöö, perinteinen maalaismaisema
  • Yksilöllinen palvelu, vain yksi ryhmä kerrallaan
  • Juhlatiloina kartano ja kokousrakennus Löfving, tilat 50:lle
  • Tarjoilut suunnitellaan yksilöllisesti sesongin raaka-aineista

Nämä juhlat säilyvät mielessä vielä pitkään

Vietä lämminhenkiset perhejuhlat, tyylikkäät yritysjuhlat tai järjestä arvokkaat muistojuhlat Hommanäsin kartanolla, vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja 12 km Porvoon keskustasta. Idyllisessä maalaismaisemassa, Porvoon saaristossa sijaitsevalla kartanollamme tarjoamme ainutlaatuiset puitteet niin pieniin kuin hieman suurempiinkin juhlatilaisuuksiin.

Herkulliset tarjoilut sesongin raaka-aineista

Otamme vastaan yhden ryhmän kerrallaan, joten juhlaväki saa tunnelmoida sekä nauttia toistensa seurasta omassa rauhassaan. Me puolestamme tarjoamme parasta mahdollista palvelua tilaisuutenne onnistumiseksi. Olemme mukana suunnittelussa sekä autamme järjestelyissä, ja luomme teille yksilölliset tarjoilut hyödyntäen sesongin raaka-aineita, lähiruokaa sekä Hommanäsin omia tuotteita.

Kaksi tunnelmaltaan erilaista juhlatilaa

Juhlatilojamme on kaksi: historiaa huokuva kartano, sen sali sekä meriveranta lisähuoneineen, tai moderni kokousrakennus, joka tarjoaa avaran, yhtenäisen ja valoisan tilan juhlavieraille. Juhlatiloihimme enimmäisvierasmäärä on 50 henkilöä.