Hommanäsin kartanon kotisivut | Kesäkahvila
307
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-307,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kartano child-child-ver-1.7.1503565699,kartano-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
cafe löfving

Café Löfving

Avoinna 16.6. – 5.8. joka päivä klo 11–18.

Kesäpäivän kahvihetki

Kesäisin kartanon tunnelmalliseen piha-aittaan aukeaa kahvila, Café Löfving. Sen kauniista vanhoista posliinikupeista on juotu kahvia jo 15 vuoden ajan. Veneilevät ja autoilevat asiakkaat tulevat läheltä ja kauempaakin, toisille kahvilassamme käynti kuuluu olennaisena osana kesäloman viettoon.

Tuoreet pullat, maistuvat suolaiset piiraat ja tietysti Britan porkkanakakku vievät kielen mennessään. Niiden kanssa on kahvin lisäksi tarjolla Hommanäsin raikkaita mehuja. Kahvilasta voi ostaa kartanon omia tuotteita myös tuliaisiksi ja kotiin viemisiksi. Kahvilamme ja taidenäyttelyt ovat auki 16.6. – 5.8. joka päivä klo 11–18. Esillä on Sinikka Hautamäen akvarelleja sekä Johan Pfeiferin veistoksia ja akvarelleja. Taiteilijat ovat paikalla avajaisissa 16. – 17.6., Sinikka Hautamäki lisäksi 12. – 16.7.

cafe lofving
cafe lofving
cafe löfving

Taidetta ainutlaatuisessa ympäristössä

Kahvilan yhteydessä on jo useana vuonna pidetty sen aukioloajan taidenäyttely. Lähes alusta asti on kahvilahuoneen seinillä ollut Sinikka Hautamäen kauniita ja herkkiä maalauksia. Kolmiosaisen aitan galleriahuoneessa meillä on viime vuosina ollut ilo ja kunnia esitellä sellaisten tunnettujen taiteilijoiden töitä, kuten Carin Bengts, Petri Hytönen ja Juhani Linnovaara.