Hommanäsin kartanon kotisivut | Loma-asunnot
13
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,kartano child-child-ver-1.7.1503565699,kartano-ver-1.7, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
omaa rauhaa

Loma-asunnot

 

Kartanon alueella on kaksi erilaista viihtyisää ja tasokasta loma-asuntoa omassa rauhassaan keskellä suomalaista maalaismaisemaa, 12 km Porvoon keskustasta, Vanhan Porvoon idyllistä, hyvistä ravintoloista, kiinnostavista museoista ja kivoista kahviloista. Helsinkiin on vain tunnin ajomatka. Täällä viljapeltojen laidalla, merenlahden tuntumassa voi uppoutua täysin lomanviettoon, tai vaikkapa retkeillä viettämään päivää Porvoossa, Loviisassa tai Helsingissä. Pidempien kokousten yhteydessä on mukavaa vetäytyä illaksi loma-asunnon rauhaan rentoutumaan ja keräämään voimia seuraavaan päivään.

omaa rauhaa

Villa Eva -tasokasta lomailua omassa rauhassa

Avara ja nykyaikainen loma-asunto kartanoalueen sydämessä, rantalaitureiden tuntumassa. Oma rauhallinen takapiha terasseineen. Alakerrassa 3 erikokoista huonetta ja ylhäällä valoisa, tilava parvi. Korkeassa oleskelutilassa voi istua nauttimaan takkatulesta ja ikkunoista avautuvasta luonnosta.

 

Enintään 12:lle henkilölle. 120 m2: 3 kpl 2 hengen makuuhuoneita, hyvinvarusteltu tupakeittiö, parvi 6:lle, sähkösauna 3-4:lle, 2 suihkua, 2 x wc, terassi. Varustelu: astianpesukone, jääkaappipakastin, mikroaaltouuni, pyykinpesukone, pallogrilli, tv, radio, dvd- / cd-soitin, maksuton langaton internet-yhteys. Edellytämme liinavaatteiden käyttöä sängyissä. Mukaan voi ottaa omat tai vuokrata meiltä.

 

Vuokraehdot  |  Aluekartta, hinnasto ja pohjakuvat  |   Ota yhteyttä

Villa Brita -viihtyisää oleilua viljapellon laidalla

Kodikas ja viihtyisä loma-asunto rauhallisella paikalla, kauniin peltomaiseman äärellä. Alhaalla makuuhuone ja tunnelmallisen korkea olohuone pönttöuuneineen, ylhäällä tilava parvi. Suurella piha-alueella on myös erillinen, perinteinen puulämmitteinen, kantovedellinen hirsisauna. Villa Britassa voi majoittua myös lemmikkien kanssa.

 

Enintään 6:lle henkilölle. n. 70 m2: 2 hengen makuuhuone, keittiö, olohuone, parvi 4:lle, suihku ja wc, terassi. Varustelu: astianpesukone, jääkaappipakastin, mikroaaltouuni, pallogrilli, tv, radio, dvd- / cd-soitin, maksuton langaton internet-yhteys. Mahdollisuus puulämmitteisen pihasaunan käyttöön. Edellytämme liinavaatteiden käyttöä sängyissä. Mukaan voi ottaa omat tai vuokrata meiltä.

 

Vuokraehdot  |  Aluekartta, hinnasto ja pohjakuvat  |   Ota yhteyttä