Kokoukset
Valoisat kokoustilat Valoisat kokoustilat

 

Hommanäsiin, Porvoon saariston rauhaan, on Porvoon keskustasta 12 km ja Helsingistäkin vain tunnin ajomatka. Aivan rannan tuntumassa, luonnon helmassa, on nykyaikainen kokousrakennus Löfving, jossa on avarat ja valoisat kokoustilat 40 henkilölle yksilöllisiä kokouksia varten toiveidenne mukaan. Kokoustiloista löytyy TV, AV-laitteisto (DVD-soitin), videotykki, fläppitaulu, heijastuskangas sekä langaton internet-yhteys. Myös pienempiä ryhmätyötiloja on mahdollisuus käyttää.

Haluamme tarjota parasta. Taataksemme työskentelyrauhan, palvelemme vain yhtä ryhmää kerrallaan onnistuneiden makuelämyksien kera: Lounas ja illallinen tarjoillaan kartanorakennuksen tunnelmalliseen saliin. Tällöin kerromme halutessanne myös kartanon historiasta.

Loma-asunnoissamme on miellyttävät puitteet majoittumiselle. Viihtyisät saunatilat takkahuoneineen, kylpytynnyri ja perinteinen savusauna ovat käytössänne tehokkaan kokouspäivän rentouttavana vastapainona ja Hommanäsin ympäröivä luonto on omiaan virkistävään ulkoiluun.

Halutessanne, voimme järjestää lisäelämyksiä ja ohjelmaa yhteistyökumppaneidemme kanssa, vaikkapa vene- tai kalastusretkien muodossa. Kerromme mielellämme lisää, ota yhteyttä.

Katso videoesittely kokoustiloista!

 

Löfvingin parvekeelta on näkymä merelleLöfvingSali BritaHommanäsin kokoussali